30/9/09

Buscant a la xarxa

A la xarxa d'internet es poden trobar molts videos de titelles. Molts d'ells són fastigosos i infames, fets per quatre xiquets que filmen una xorrada amb un nino de peluix mentre estàn de broma i ho pengen a Youtube, però hi ha veritables genialitats que deixen gratament sorprés.
Evidentment, estàn els espectacles o seqüències d'espectacles de companyies professionals entre els que n'hi ha de tot tipus, però també n'hi ha filmacions espontànies de turistes que volen captar amb el telèfon mòbil mateix actuacions i improvisacions de carrer d'artistes dels que passen la gorra. Fa uns dies ja parlava del d'un gos d'un titellaire argentí.
Ací teniu una d'aquestes filmacions d'un titella-disfressa de gran ingeni que representa un Hippy amb la seua motxilla gegant fent com que toca la flaura i fa malabars per a recaptar unes monedes dels vianants. És molt versemblant. No sé de qui es tracta, però el felicite per la idea i la realització. El públic, com es veu, queda encantat. Una impressionant marioneta que arriba a comportar-se com si fos una persona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada